Внимание, фенове на Винсънт Картайзър! Звездата от Момчетата на Мадисън Авеню“/Mad

...
Внимание, фенове на Винсънт Картайзър! Звездата от Момчетата на Мадисън Авеню“/Mad
Коментари Харесай

Винсънт Картайзър от мегапродукцията `Подводницата`: Търговията е била над националните интереси по време на войната

Внимание, почитатели на Винсънт Картайзър! Звездата от  " Момчетата на Мадисън Авеню “/Mad Men изгрява на тв екрана довечера, в дълго чаканата мегапродукция на Epic Drama - " Подводницата ".

В епичната поредност Картайзър играе ролята на Самюел Грийнууд. 

В извънредно изявление преди премиерата Винсънт споделя за героя си, снимачния развой и какво е научил за войната.



" Героят ми е от Цюрих, от семейство, което е обвързвано със света на оръжията ", споделя артистът. 

Помни ли Винсънт истинския филм? " О, да. Гледах го, когато бях на двайсет и няколко. Страхотно ми хареса. "

Сцените със Самюел Грийнууд са снимани съвсем напълно в подводницата, която " необикновено копие на истинската ", по думите на Картайзър. Декорът е съветван с някогашен чиновник на немския флот и прецизиран с извънредно внимание към историческата меродавност.

Дори за артист с опита на Картайзър, тази продукция е огромна по реализацията си. " Снимахме във Франция, в Прага, в Малта. (...) Справиха се необикновено с организацията на толкоз хора, които трябваше да се съберат в толкоз клаустрофибично място. В Малта снимахме на две лодки - едната на котва, другата - в намерено море, а в Прага беше репликата на вътрешността на подводницата, ситуирана измежду хубав фон с необикновено реалистични резултати ", споделя артистът.

Как се готви за ролята? 

" Всеки път, когато се впускам в нова роля, чета сюжета няколко пъти и предпочитам по какъв начин да я " нападам ". Направих и лично изследване за живота на тези хора - печелещите от войната. С изненада научих какъв брой доста са американските корпорации и предприемачи, които са вложили в контракти, поддържащи войната и от двете ѝ страни. Например петролни компании, които са сключвали контракти с нацистите, с цел да зареждат танковете, корабите и самолетите си. И даже в разгара на Втората международна война тези контракти са били с преимущество пред задачите на държавното управление - да вземем за пример са позволявали танкери за съперниците да бъдат зареждани с нефт, с цел да могат да зареждат самолетите. Имали са преимущество пред военните планове на Съединените щати. Попаднах на доста забавна книга - със събрани публикации на " Ню Йорк таймс " за Втората международна война. Тя демонстрира по любопитен метод по какъв начин цивилните жители по това време са научвали за войната в другите страни. Представих си, че и героят ми се е уведомил по този метод за протичащото се по света. "

Актьорът споделя, че през днешния ден, повече от когато и да било, публиката е взискателна към историите на екрана, умее да планува края им. Затова екипът подхожда извънредно сериозно към реалистичното показване на сюжета. " Мисля, че хората, които биха гледали " Подводницата ", желаят да бъдат и интелектуално подтиквани от видяното. Вярвам, че ще оценят продукцията ", споделя в умозаключение звездата.



Премиерната дата по Epic Drama на „ Подводницата “ (Das Boot) - дълго чакана ТВ копродукция на Bavaria Fiction, Sky Deutschland и Sonar Entertainment, e 26 ноември. Поредицата ще се излъчва в понеделниците от 22:00 часа, по два следващи епизода.

Сериалът в 8 елементи е продължение на историята, разказана от супер сполучливия едноименен филм от 1981 година Действието във кино лентата завършва през декември 1941 година, а в сериала стартира от 1942 година И двете продукции са по романа на Лотар-Гюнтер Бухайм от 1973 година, само че сериалът употребява материал и от продължението на Бухайм от 1995 година " Крепостта ". Автентичен и правилен на оригинала, новият сериал споделя доста по-голяма история, която включва нова подводница, нов екипаж и нова задача. Завладяващите сюжетни линии са две и се случват редом – по вода и на сушата.

Das Boot e история за избор и оцеляване в осем елементи, снимана в Мюнхен, Ла Рошел, Прага и Малта. Изследва прочувствените терзания на героите на сушата и по вода и живота в безумната действителност на Втората международна война. Интернационален, даже и като употребени езици, сериалът има звезден състав, в който вземат участие Вики Крипс (Phantom Thread), Лизи Каплан (Masters of Sex), Том Влашиха (Game of Thrones), Винсънт Картайзър (Mad Men), Джеймс Дарси (Агент Картър на Marvel), Тиери Фремонт (Allied) и Рик Окон (Tatort).

Автентичен и правилен на оригинала, новият сериал стартира там, където филмът на Волфганг Петерсен от 1981-а свършва, като споделя доста по-голяма история, която включва нова подводница, нов екипаж и нова задача. Завладяващите сюжетни линии са две и се случват парелелно – по вода и на сушата.

В есента на 1942-а в окупирана Франция подводница U-612 се приготвя за първото си корабоплаване. Водени от пълководец Клаус Хофман (родения в Бранденбург през 1989-а Рик Окон, който ви е прочут и от „ Отряд Хикс “ по Epic Drama), 40 млади мъже, затворени в металния съд, се насочат на първата си задача във все по-бруталната война. Когато напрежението се повишава, персони се сблъскват и лоялността стартира да се разпада.



Epic Drama е най-новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 129 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР